OLYMPEN
 

Grønlandsleiret 15 huser fire forskjellige serveringssteder: Ølhallen og restauranten Olympen, vår uteservering Lompa Friluft, nattklubben Pigalle og selskapslokaler i 3dje.

I denne historiske bygningen har det vært kontinuerlig restaurantdrift siden 1892, og det er viktig for oss som driver stedet at det forblir en vital del av Oslos uteliv.

 Olympen blir kalt både Østkantens Grand og Grønlands storstue. De gamle, ærverdige lokalene i første etasje består av ølhall og restaurant.

Vår meny baserer seg på norsk tradisjonsmat, og menyen skiftes mange ganger i året for å kunne bruke sesongbaserte råvarer. Skrei  i januar og februar, jordbær og asparges på forsommer, vilt om høsten og selvfølgelig lutefisk og pinnekjøtt når juleperioden begynner! I tillegg setter vi opp en Lompas 3-retters meny som skifter enda oftere.

Olympen er på kort tid blitt en av Oslos beste ølsteder. Brunt interiør i eik og langbord legger rammen;  et omfattende utvalg av langt over 150 sorter øl fra hovedsaklig mindre produsenter, bryggerier som brygger sitt  øl med en kjærlighet for faget som du vil merke både på ganen og i magen!

Vi er spesielt stolte av vårt omfattende utvalg av øl fra norske småprodusenter. Hos oss vil du finne mange øltyper  du ikke finner på noen andre barer i landet.